WE MAKE ADVERTISING WORK BETTER FOR PEOPLE  

EXCELLENTE EXECUTIE 

GroupM gelooft in het bundelen van kracht. Daarom werken al onze digitale experts samen in Nexus. De kruisbestuiving van hun kennis over media, data, producten en innovatie verhoogt de kwaliteit en efficiëntie van onze oplossingen waardoor we nog meer groei voor onze klanten kunnen realiseren. 

GroupM

Als één van ’s werelds meest vooraanstaande mediabedrijven voelen we ons verantwoordelijk voor het vormgeven van een nieuw mediatijdperk.

Welke richting we ook op gaan; we stellen onze klanten altijd centraal. Dit doen we via onze mediabureaus Mindshare, Wavemaker en EssenceMediacom; ieder uniek in hun service, cultuur en ideeën. En of het nu gaat om creatie, innovatie, activatie of technologie, ze kunnen als koploper in hun expertise altijd bouwen op de collectieve, toonaangevende en crossmediale oplossingen van GroupM, of het nou gaat om de digitale experts van GroupM Nexus of de creatieve kracht vanuit StudioM.

INNOVATIE 

Innovatie onderscheidt een leider van een volger. Bij GroupM dagen we de status quo altijd uit. Het streven om onze efficiëntie, creativiteit en aanpassingsvermogen te verbeteren staat daarbij centraal. Dit dient maar één doel: succesvolle initiatieven ontwikkelen die waarde toevoegen voor onze klanten. Ons Innovation Management Team speelt daarbij een belangrijke rol en ondersteunt de innovatieteams van verschillende afdelingen, om de cultuur en processen die daarvoor nodig zijn vorm te geven, zodat zij in hun missie kunnen slagen. 

OUR RESPONSIBILITY

In 2021 lanceerde GroupM een nieuw concept dat onze missie verankert in alles wat we doen. Het dient als startpunt voor innovatie en stelt daarbij 5 pijlers centraal: brand safety, data ethics, DE&I, verantwoorde journalistiek en de CO2-reductie van onze media supply chain. GroupM wil hiermee richting bieden bij het prioriteren van zowel haar eigen investeringen, als die van haar klanten, op een manier die bijdraagt aan een veiliger en verantwoord medialandschap

StudioM

StudioM is het creatieve powerhouse van GroupM! Onze creatieve talenten bedenken en creëren we buitengewone content die werkt voor mensen en merken. Samen met de mediabureaus brengt StudioM media en creativiteit voor klanten bij elkaar. Van strategische concepten tot het (co)creëren en produceren van de meest creatieve en innovatieve content, StudioM maakt werk dat de doelgroep aanspreekt en dat specifiek gemaakt is voor het platform waar het wordt verspreid.

GroupM Nexus

Binnen GroupM Nexus vind je alle digitale expertise onder één dak. Door kennis op het gebied van Media, Data, Productontwikkeling en Innovatie samen te voegen, krijgen onze klanten toegang tot geïntegreerde expertise. Onze digital experts binnen GroupM Nexus werken in opdracht van de drie GroupM mediabureaus, wetende Mindshare, Wavemaker en EssenceMediacom.

Contact

ONTDEK ONZE AGENCY

Ontdek onze agency en blijf op de hoogte over toekomstige kansen. Bouw aan je carrière, ontwikkel je skills en vind je passie!