EssenceMediacom

GroupM’s nieuwste bureau

EssenceMediacom is GroupM’s nieuwste bureau en is begin 2023 gelanceerd.

De ambitie? Het leveren van breakthrough marketing voor onze klanten. Het opschudden van de oude modellen voor media, creatie, innovatie en analytics.

Ons bureau is ingericht is om nieuwe kansen voor merken te identificeren en écht geïntegreerde mediaoplossingen te bieden.

Cultuur

Bij EssenceMediacom zijn geen twee dagen hetzelfde. Onze mensen zijn essentieel bij het helpen van merken over de hele wereld om met baanbrekende marketing hun bedrijf te laten groeien. Bij EM is er een plek voor iedereen - en de kans om te leren, groeien en jezelf te ontplooien binnen een scala aan teams die jouw carrièrepad zullen stimuleren..

Onze mensen vormen het hart van onze baanbrekende missie.

Onze breakthrough ambitie wordt ondersteund door onze toewijding aan 'continue leren'. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat onze mensen hun vaardigheden volledig benutten door te investeren in hun algehele welzijn en loopbaan wat op zijn  beurt helpt om de bedrijven van onze klanten te laten groeien.

Werken bij Essencemediacom

Ontdek onze Agency

Ontdek onze agency en blijf op de hoogte over toekomstige kansen. Bouw aan je carrière, ontwikkel je skills en vind je passie!