GroupM

WE MAKE ADVERTISING WORK BETTER FOR PEOPLE

GroupM

Als één van ’s werelds meest vooraanstaande mediabedrijven voelen wij ons verantwoordelijk voor het vormgeven van een nieuw mediatijdperk.

Welke richting we ook op gaan; we stellen onze klanten altijd centraal. Dit doen we via onze mediabureaus Mindshare, Wavemaker en EssenceMediacom; ieder uniek in hun service, cultuur en ideeën.

StudioM

StudioM is het creatieve powerhouse van GroupM! Onze creatieve talenten bedenken en creëren we buitengewone content die werkt voor mensen en merken. Samen met de mediabureaus brengt StudioM media en creativiteit voor klanten bij elkaar. Van strategische concepten tot het (co)creëren en produceren van de meest creatieve en innovatieve content, StudioM maakt werk dat de doelgroep aanspreekt en dat specifiek gemaakt is voor het platform waar het wordt verspreid.

GroupM Nexus

Binnen GroupM Nexus vind je alle digitale expertise onder één dak. Door kennis op het gebied van Media, Data, Productontwikkeling en Innovatie samen te voegen, krijgen onze klanten toegang tot geïntegreerde expertise. Onze digital experts binnen GroupM Nexus werken in opdracht van de drie GroupM mediabureaus, wetende Mindshare, Wavemaker en EssenceMediacom.

Werken bij GroupM

ONTDEK ONZE AGENCY

Ontdek onze agency en blijf op de hoogte over toekomstige kansen. Bouw aan je carrière, ontwikkel je skills en vind je passie!