ZOEK EEN VACATURE 

BUSINESS SUPPORT

Business support helpt bij het uitvoeren van dagelijkse operaties, het bevorderen van groei en het bereiken van doelstellingen. Dit omvat vaak administratieve ondersteuning en financieel beheer en  technologische ondersteuning.

EEN VLIEGENDE START

Als nieuwe medewerker volg je in je eerste periode diverse cursussen om je wegwijs te maken binnen de organisatie. Zo begint je groei meteen vanaf dag één! Daarnaast kun je, het gehele jaar door, deelnemen aan trainingen en masterclasses die passen bij jouw persoonlijke leerbehoefte. Je leert zo snel wat het fundament van onze business is en geeft daarmee een enorme boost aan je ontwikkeling.

LIFESTYLE

Bij GroupM nemen we ‘work hard, play hard' heel serieus. Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen jezelf kan overtreffen als je ook voldoende afleiding hebt of kan relaxen. Met GroupM Lifestyle zorgen wij ervoor dat jij alles uit je dag haalt, binnen én buiten het werk.

Vind jij het leuk om te sporten? Top! Wekelijks zijn er allerlei soorten lessen te volgen, zoals bootcamp, yoga en pilates. Liever in teamverband? Dat kan ook, regelmatig organiseren wij gezamenlijke toernooien zoals padel of voetbal.

KAPITEIN VAN JE EIGEN CARRIÈRE

Bij ons sta jij aan het roer van jouw carrière. Want persoonlijke ontwikkeling nooit stopt. Hierbij faciliteren we je in jouw voortdurende persoonlijke ontwikkelingscyclus, waarin je gecoacht wordt door je Team Lead en feedback mag verwachten van je collega's en klanten. Ook kun je onze Academy met kwalitatief hoogstaande trainingen en programma's raadplegen om kennis en vaardigheden aan te leren. Het L&D team staat voor je klaar, de richting en het tempo van jouw persoonlijke ontwikkelingsreis bepaal je zelf!

Mis de kans niet op je droombaan

We zullen je op de hoogte houden van nieuwe en relevante banen wanneer ze beschikbaar zijn!